Translate

17 Ekim 2014 Cuma

KLOŞ ETEK



     Arkadaşım istediği, hatta hayalini kurduğu eteği diktim. Kloş etekte bir pilikaşe var ve o pilikaşenin iç kısmı için farklı renkte bir kumaş kullandım. Bu sayede her adım atıldığında o renk ortaya çıkacak. Uyumlu olması için korsaj kısmını da aynı renk kullandım. Kumaş seçimini ben yaptım, arkadaşımın sevdiği renkleri kullanmaya çalıştım ve başardım. Kumaşları görünce arkadaşım bayıldı.





      Kloş etek kalıbı basit etek kalıplarından biridir. Kloş etek kalıbı için tıklayınız. Aynı bedenden bir daha dikmeyecekseniz kalıp çıkarmanıza gerek yok, kumaşın üzerine direk çizebilirsiniz.  Dikimi de bir o kadar basittir. Dikerken etek ucu biraz zamanınızı alabilir :) 

      Kloş etek gerçekten hoş duran bir model. Kloş eteği ben de severim ;ama  şimdiye kadar kendime hiç dikmedim sıra bana geliyor galiba ... Ama aklımda başka tasarımlar var, sanırım biraz bekleyecek. 

     Kloş eteğe arkadaşımla farklı bir tasarım yaptığımızı düşünüyorum. Arkadaşım eteğin bitmesini sabırsızlıkla bekledi ve artık güzel günlerde giyebilir...
      







8 yorum:

  1. çok şık olmuş gerçekten, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. kloş eteği zaten çok severim ama pilesi çok güzel ve farklı olmuş çok beğendim ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep Hanım beğenmenize çok sevindim, teşekkürler

      Sil
  3. renk uyumu,dikimi,modeli hepsi harika olmuş canım ellerine sağlık,çok beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

      Sil