Translate

29 Nisan 2014 Salı

Nar Çiçeği Tunik

MERHABALAR

    Diktiğim kıyafetleri paylaşmaya geldi ...

    Kumaş tasarım ile birleşince muhteşem kıyafetler ortaya çıkıyor. Kalıp bilgisi olduktan sonra kim tutabilir ki sizi ... İstediğiniz modeli, aklınızdan geçeni dikmek kalıyor geriye...

    Uzun aradan sonra (bir kış dönemi sadece :) yeniden kıyafet dikmeye başladım. Benim için uzun bir zaman sayılır. Diktiklerimi size zaman buldukça sırasıyla paylaşacağım. Şimdiye kadar hiç kıyafet paylaşmamıştım. Bakalım neler dikmişim :)

    İlk olarak arkadaşım için diktiğim tuniği paylaşıyorum, yeni makineden çıktı.  İsteği üzerine bebe yakalı, manşetli, boyu diz üstünde, arkası ise biraz daha uzun bir modeldir. Ön ve arka bedende ikişer pile bulunmaktadır.


    Arkadaşım o kadar tatlı ki beni hiç uğraştırmadı. Provalarda sana nasıl kolay gelirse, sana güveniyorum, diyerek bitirdik tuniği. En sonunda tam istediğim gibi oldu dedi. Ve beklediğim cümle geldi :) Benim de onunda yüzünde gülücükler :)
   Sizin de yüzünüzden gülücükler eksik olmasın :)


6 yorum:

  1. çok şık, güzel günlerde giysin arkadaşın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

      Sil
  2. Ellerinize sağlık, emek verdiğiniz şeyin beğenilmesi kadar mutlu eden hiçbir şey yok insanı. Güle güle giysin arkadaşınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle mutlu oluyor insan...çok teşekkür ederim =)

      Sil
  3. Çok güzel ellerinize sağlık.
    :) Bende beklerimm: symcouture.blogspot.ro

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Mutlaka uğrayacağım :)

      Sil